O n l i n e M a r k e t i n g

Podcast alapú tartalommarketing

Érd el vállalkozásod céljait!

Ha Ön is arra vágyik, hogy lenyűgöző podcasteket hozzon létre, akkor jó helyen jár! Elkötelezettek vagyunk abban, hogy segítsünk Önnek a saját hangjának megtalálásában és kiemelkedő podcast tartalmak létrehozásában.

 

Rólam

Kreatív gondolkodásmódom és kiváló kommunikációs képességeim révén képes vagyok lenyűgöző marketingstratégiákat kidolgozni és olyan vonzó tartalmakat létrehozni, amelyek rezonálnak a közönséggel.

Megértem az álmaid megvalósításának kihívásait és azt a szüntelen erőfeszítést, amelyre nap mint nap szükség van a célok eléréséhez. Miközben saját álmaimért küzdök, jelenleg az ország legnagyobb televízióinál dolgozom. Mint szerkesztő-riporter és telefonos műsorszerkesztő, riportjaimat milliók láthatják. A vállalkozásomat a járvány idején indítottam, alapoktól építkezve, és első kézből tapasztaltam meg az ezzel járó kihívásokat. Az lenne igazán értékes, ha valaki támogatást és irányítást nyújtana, olyasféle, amilyen tapasztalatokat én is átéltem, a kisvállalkozók útján. Ezért te is profitálhatsz abból, amit megtanultam – készen állok, hogy megosszam veled a tapasztalataimat.

Mondd csak, milyen nehézségekkel kell megküzdened? Milyen akadályokba ütközöl, amikor álmaidat valósággá szeretnéd váltani?

Itt leszek, hogy támogassalak abban, amire szükséged van!

Podcast és hangvágás szolgáltatások

  • Kiszerveznéd a vágást és a szerkesztést? Teljes körű szolgáltatásaink magukban foglalják a profi vágási és szerkesztési munkákat. Gondoskodom arról, hogy a podcasted magas színvonalon legyen szerkesztve, hogy megfeleljen a közönséged elvárásainak.

  • Szeretnéd, ha valaki átvállalná a teljes folyamatot? Én itt vagyok, hogy segítsek! A kezdetektől a végéig támogatunk, hogy te csak a tartalomra koncentrálhass. Akár a felvételtől a szerkesztésen át a közzétételig gondoskodom minden lépésről. Ha szeretnéd, hogy a podcast ötleted valósággá váljon, bízd rám a podcast készítését. Hagyd, hogy szakértelmem és tapasztalatom segítsen az úton, és készítsünk együtt lenyűgöző tartalmakat. Ne habozz! Vedd fel velem a kapcsolatot még ma, és kezdd el álmaid podcastjának létrehozását!

HOGYAN TUDOK KÜLÖNBSÉGET TEREMTENI?

Azért vagyok itt, hogy fellendítsem a márkád ismertségét, növeljem a weboldal forgalmát, és potenciális érdeklődőket generáljak. Mindez azért, hogy segítsek neked hatékonyan elérni a marketing céljaidat.

MÉDIAI MUNKÁSSÁGOM

A VÁLASZ

Készítsünk egy olyan csomagot, ami pont neked való a szolgáltatásaim közül. Pontosan azt kapod majd, amire szükséged van, hogy tökéletesen passzoljon az elvárásaidhoz.

TV2_logo

PEM Online

Loading...

MIT CSINÁL EGY PODCASTVÁGÓ?

A hosszabb csendeket, ismétléseket és zavaró hangokat eltávolítja, hogy a hallgatók zavartalanul élvezhessék a tartalmat.

Finomhangolja a hangminőséget, szükség esetén kiemeli vagy csökkenti a hangokat bizonyos részekben, valamint kiegyensúlyozza a hangerőt, hogy kellemes élményt nyújtson a podcast hallgatóinak.

Egy lenyűgöző podcast összeállítása nem csak a kiváló tartalomról szól, hanem arról is, hogy hogyan van szerkesztve és vágva. Egy profira vágott podcast sokkal többet jelent, mint pusztán egy egyszerű beszélgetés felvételét. Itt van néhány ok, hogy miért kritikus fontosságú egy profi vágás és szerkesztés a podcastek sikeréhez.

Emlékezetesség és figyelemfelkeltés:

Az első benyomás számít, még a hangfelvétel esetén is. Egy professzionálisan vágott podcast megjelenése sokat számít a hallgatók számára. A pontos vágás, az átmenetek és hanghatások alkalmazása segít fenntartani az érdeklődést és emlékezetessé teszi a tartalmat.

Minőség és profizmus:

A jól vágott podcast sugallja a minőséget és a profizmust. Ez a figyelemfelkeltő módszer segíthet abban, hogy a közönség megbízzon a tartalom iránti elkötelezettségedben és a felkészültségedben.

Milyen szolgáltatások közül választhatsz?

– Podcast tanácsadás és stratégiaalkotás

– Podcast vágás és hangkeverés 

– Podcast feltöltés és optimalizálás a legfontosabb platformokon

– Podcast csatornák menedzselése és karbantartása

– Podcast hangfelvételek átalakítása YouTube videókká

– Podcast epizódok terjesztéséhez és népszerűsítéséhez közösségi média platformokon használható promóanyagok készítése

ÁRAK

Podcast tanácsadás

25.000Ft / hó

Podcast vágás, hangkeverés

30.000 Ft / epizód

Podcast csatorna létrehozás

20.000Ft / egyszeri

Podcast videóvá alakítás

15.000Ft / epizód

Podcast epizód feltöltés és optimalizálás,

10.000Ft / epizód

Social Media kezelés

30.000 Ft / hó
  • 2 poszt/hét

EGYÉB KÖLTSÉGEK

Sürgősségi felár

végösszeg + 30% Ft

Plusz módosítási kör 2-n felül

5.000Ft / óra

ajánlat

    Weboldalunkon cookie-kat használunk

    Kérjük, erősítse meg, ha elfogadja nyomkövető cookie-jainkat. Ön is elutasíthatja a követést, így továbbra is ellátogathat weboldalunkra anélkül, hogy adatokat küldene harmadik fél szolgáltatásainak.